Імя на арыгінальнай мове
Redz kur veiri, kas dzer olu

Kū as dzeršu babuļneica
Kungam coali porodā.
Livanu pag. Brīžu solā, dzirdēts 1927.-8. g.
Uzrakstījusi E. Kokare 1951. g.

Ulmanis un Balodis reizē aizgājuši uz zvēru dārzu un apstājušies pie lāču būra. Ulmanis teicis Balodim: "Tu man esi labs palīgs un daudz ko spēj izdarīt, bet vai tu vari panākt, ka šis lācis apsēstos." Balodis piegājis pie lāča un iečukstējis kaut ko ausī. Kā tad, lācis apsēstas ar. Tad Ulmanis teicis: "Bet vai tu vari panākt arī to, ka viņš apgulstas?" Balodis atkal kaut ko iečukst ausī, lācis apgulstas ar. "Nu pasaki tu viņam, sākšu ticēt, ka tu visu ko vari izdarīt!" - Balodis atkal ko iečukst lācim ausī un lācim sāk birt asaras viena pēc otras. Ulmanis brīnās un prasa: "Bet pasaki

Паказаны запісы 1-1 з 1.
#МесцаДатаТыпVietas tips