Назва
Priekš trakiem lopiem
Iesūtījusi Rencēnu pamatskola
РасшыфроўшчыкIevaKronkalne
ПрынятаНе
Расшыфроўка146
tris rozes - viena savita. Otra sakalta ta Treša iznika jo šis cilveks ir pēc un šis vainas būs pēc laika tapt veselai Amen

180

Uguns apvardošan Mūsu Kungs Jezus gaje darza un neme savus sviedrus un asins lases un kape priekš uguns lai notiek iekš varda Dieva Ta Tēva un svēta gara Amen X
147

181

Priekš trakiem lopiem. Abron Rolon x Lt. T. O.R. x 2 at. R.E.P O 3 T E N E. T 46 P E R A 5 x rej R O T A S x 2 abron kola 3 Abron ko 4 abron 3 abron S N A n m Abra N e m a n abra Teida d db Sises

182

Caur durem dur Tu man vienreiz Tev div reiz dur Tu man vien reiz Tev div reiz Mūsu Tēvs debesis. Šis jaskaita Tris reiz pavi

183

Priekš lopu sarkanas "guļas" Raksti uz maizes garozas X C X D i e t X Ra У X Sot R X Z H g T X B E R S X
РасшыфроўшчыкRoberts
Расшыфроўка

181

150, 181 Vlm Rencēnos /- -

Preeksch trakeem lopeem.

Abran Rolon x St. T. O. h. x 2 at. R. E. P O 3 T E N E T 46 P E R A 5 x reiz R O T A Y x 2 abron kola 3 Abron ko 4 abron 3 abron Y N A n m Abra N e m a n abra T e i d a d d b Y i s e s.

Паказаны запісы 1-1 з 1.
#МесцаДатаТыпVietas tips