Wurde dechiffriert vonIvars Šteinbergs
Dechiffrierung1953. gada 14. septembris.

Ar šodienu domāju sākt savu dienas grāmatu. Jau divas nedēļas pagājušas, bet vēl nav ne siltuma, ne elektrības gaismas.
Sēdu. Mētelis mugurā, lakats apgriezts ap galvu. Var saredzēt elpas izpūsto tvaika mākonīti.
Ir jau vēls. Apmēram ar visu tiku galā. Ar algebras uzdevumu neskaidrības. Taisnību sakot, ja 16.00 tiek no skolas un vēl mazliet dienas režīmu ievēro, tad jau nekas.
Šodien bija pirmā astronomijas stunda. Lūk, mums vēl vienas zinātnes pamati! Šodien darbu sāka arī mūsu klases kaujas lapiņa. Inta varbūt būs labs gruporgs... rūpējas, bet vai nedarīs viena?
Vai es tomēr par ātru neaizgāju mājās? Klases antiņš. Šoreiz arī es tur biju vajadzīga. Kaut gan mani ierosinājumi un prasības ir pie sienas – komitejas darba plānā.

SammlungAutobiography Collection
KollektionDiaries of Ligita Vucena