#LFK LiepU-7-3285

Gadījums ar vērmeļu tēju
#LFK LiepU-7-3285
Wurde dechiffriert vonKirmis
Dechiffrierung

Dieva sods.
Kāds negants vīrs smējās par dievu. Viņš smējās un teica, izcēlis abas rokas gaisā: "Ja ir tāds Dievs uz pasaules, tad lai viņš man apņem abas rokas". Pēc vienas dienas vīrs kāpa uz staļļaugšu pēc siena, kāpjot lejā trepes lūza un vīrs pārlauza abas rokas.

3285

Vērmeļu tēja.
Kādās saimnieku mājās ierodas glauni ciemiņi. Mājās ir tikai 8-9 gadi vecas meitenes. Kā jau ciemiņi ieradušies ir taču jāpacienā. Meitenes nolemj uzvārīt tēju un sasmērēt sviestmaizes. Kaut kāda tēja gadījās pa rokai, tad to arī uzvārīja. Cienasts ir sagatavots, nu atliek tik iemalkot tēju un uzēst sviestmaizes. Ciemiņi
#LFK LiepU-7-3285
Korrigiert2021-08-18 12:38:10
Dechiffrierungdzerdami tēju kaut kā nelāgi saviebjas un to vairs nedzer. Kāds viesis prasa: "Kas tā ir par tēju?" Meitenes samulst, jo arī pašas neaptver, kas tā varētu būt par tēju. Beigās izrādījās, ak tā esot bijusi vērmeļu tēja, kura ir neprātīgi rūgta.

Bildlegende

Zeige 1-1 von 1 Eintrag.