Priekš vēja bultas
Sprache
Krimulda
Sigulda, Siguldas novads
Wurde dechiffriert vonAivars Troska
BestätigtNein
Korrigiert2016-11-01 13:53:33
Dechiffrierungnomirt no ta vella mūs pasargi turi mūs pie stipras ticibas un uz tev liec palauties nosirds dibina ticet uz tevi  liec mums palauties visas lietas ar visiem ticigiem Kristigiem izbēgt no tās vella viltibas ar Dieva brunām apbruņoties Amen Amen tas ir tiešam tiesa ōtru reizi skaitidams Jezus Kristus tu mums stāvi klat. trešo reizi skaitidams Dievs tas svētais tu mums dzīvo klāt.

77

No 68 Ar Sarkano vainu kad lops.
Saskaita 9 čupiņas sāls un katru čupiņu no 9 ņiem graudiem uz graudiņa ir jasaka sarkana guļļa un spalva un japiemin sarkangulu vainu raiba gōvs (kādā vējā nāc) tadā aizeij projam 9 jūdzes uz priekšu 3 jūdzes atpakaļ un tad tie sāls graudini jaber pudelē iekš ūdens un jaleij lopam riklē un ja Dievs palidzēs bus vesals.

78

No 69 Priekš vēja bultas
Vēja bulta vai tu nevareji kokā vai akminā ūdenī ugunī nekustoņa miesā un dōd viņam veselibu iekš ta vārda Dieva ta Tēva + Dieva ta dēla + un ta svēta garra + 9 reiz kaulu graustais elles zvērs o+......   Kad tu izniktu ka vecs mēnesis o o o iekš ta vārda Dieva ta tēva 9 reiz jāskaita ooooooooo es šo asins vainu pavisam aprunaju ka tā vairak nebūs sapēt ka Marijai dzemdešanas stundā
Korrigiert2016-11-01 14:21:52
Dechiffrierungiekš ta vārda 9 reiz Kristus saka atkapies satan ja tev būs pielūgt savu Kungu un tam vienam kalpot iekš ta vārda Dieva ta tēva + Dieva ta dēla + un ta svēta gara +

79

No 70 Priekš vēja bultes
Palīdzi tu man žēligais Dievs un tēvs tōs mēmus garus kopt un glābt kas apviņiem daudzās tumšas naktīs un gaišās dienās tie neškīsti garri [gari] un vella kalpi kas viņiem nodevušies palīdzi tu pats žēlīgais Dievs un tēvs tās asinis iespirdzinat. tu žēlīgais Dievs un tēvs nošķir tās vēja bultas raganas un asins liesas spīganas un tōs gaisā skrējejus Amen Amen Amen.

80

No 71 Priekš dzemdēšanas sieviešiem
Palīdzi mīļa Marija tu jumprava šo dzemdēšanas stundu un laiku izlūdzu un slaveju šinī stundā un brītiņā šo dvēselīti dzemdēt izšķirat jūs tōs cellinus [celiņus] lielas sāpēs un vainas palīdzi tu dievs un tēvs mīļa Marija ar saviem stiprum Engeliem lai šķirās mūsu cellini [celiņi] Amen

81

No 72 Dzemdēšanas vārdi
Ceļļa [ceļa] vīri, ceļļa vīri celies augšam uz ratiem ņem grožus rokā brauc uz māju steidzieties steidzieties vārtus atvert nu brauks muižnieks ka zivis pa Daugavu

palīdzi Dievs tēvs un mīļa Marija zelta jumpraviņa šo dzemdēšanas
Wurde dechiffriert vonLigaB
Dechiffrierung150, 78  Rg Līgatnē / - -
Pakrūtes vārdi.
Vai tu esi pāržēlojies par raujies ka mūsu Kristus Jēzus pakārc [pakārts] bija nav viņam uzkāršana jeb pakāršana skādējusi to uz kāršanu jeb pakāršanu mūsu māte Marija iet iekš tevīm un dara Dieva tā tēva tā Dēla ta svēta gara. Amen.

Bildlegende

Zeige 1-1 von 1 Eintrag.