Septīti rožu vārdi
Sprache
Norakstīts no Pētera Purmaļa. Piesūtīts Balkānu karā.
Wurde dechiffriert vonLigaB
Dechiffrierung[sau]c nuplust iekš ta vārda Dieva ta tēva Dieva + Dēla Dieva + svēta gara Amen.

5 Piekti rožu vārdi
Roze Jezus Kristus iet par Ūdeni un zemi tris rozes savās rokās viena ož otra skrien ta treša pazūd iekš ta vārda Dieva + ta Tēva dieva + ta Dēla Dieva + ta svēta gara Amen amen

252

6, Sesta [Sestie] rožu vārdi
Kad roze celas raksti šos vārdus uz baltu papiri un sieni ar sarkanu dzīparu klāt kur jau iesākās celties un šie ir tie vārdi S + T + O + R + A + R + E + P O + E + N + E + T + O + P + E + R + A + R + O + T + A + S + Pieci strēķi ir ja raksta un katram .... [vārds aizklāts] pieci vārdi ja raksta un katram vārdam ir savs krustins ja raksta klāt

253

7, Septiti rožu vārdi
Tris riņķi [riņķus] uz velkam uz baltu papiri vai raksti ar krītu jeb ar bleistiku un katra ir ja velk deviņi krusti uztādu vīzi proti tā [zīmējums]
Dechiffrierung150,253- - / Balkanu karā /
Septiti rožu vārdi.
Trīs riņķi uz velkam uz baltu papiri vai raksti ar krītu jeb ar bleistiku un katra ir ja velk deviņi krustu uz tādu vīzi proti tā
[zīmējums]