Septiņas jūdzes turpu
Sprache
Beendet
Bestätigt
Dechiffrierung

Priekš sāpes atņemšanam.
Stāvi kā plēsdams uguns durdams dūra trakais Uguns eij caur zemi stāvi plēsdams durdams trakais, uguns eij caur zemi durdams stāvi klusu ka viens rāmais iekš ta vārda Dieva ta Tēva ta Dēla Dieva ta Cieniga svēta Gara Amen. Nāci un palīdzi to vainu un to sāpi nodzēst caur tevim noņem Amen + + + Mūsu Kungs Jēzus Kristus gāja caur zemi ūdeni un jūru trīs rozes viņš nesa iekš savas rokas pirma pazuda, ta otra sadega, ta treša iekš Dieva ta Tēva + sakalsti ta palīdzi mums Dieva [Dievs] tas Dēls + un tas svētais Gars + Amen (Trīs reiz jāruna virsu).

1236

1) Septiņas jūdzes turpu 7 atpakaļ kas miris, lai dzīvo, kas dzīvo, lai mirst.
2) Priekš lažam vīvelēm visam vaimam [vainām]. 9 reiz turpu, 3 reiz atpakaļ, kas dzīvo, lai
Datei0150-Buramvardi-03-0241
Beendet
Bestätigt
Korrigiert2019-04-10 16:13:20
Dechiffrierungmirst. Melns zirgs ar vīvelem. 3 verstis turpu, trīs atpakaļ, kas dzīvo lai mirst. Dega, Magela, Maga
a
am
amba
ambu
ambru
ameberak
ameberaku
ambrakl
ambrakaide.
Kad sarkans zirgs miris 9 reiz šurpu, 3 reiz turpu, 3 šurpu, 3 turpu. 3 rozes auga uz mūsu Kungs [Kunga] Jēzus Kristus kapa, divas noslīka jūra, viena apņēmās augt, ziedeja iekš Dieva ta visu spēciga, lai paliek merā [mierā] iekš Dieva ta Tēva, Dieva ta Dēla ta cieniga svēta gara