BenennungSeptiņas jūdzes turpu
Nummer der Einheit1236
Beendet
Bestätigt
Dechiffrierung1030

Priekš sāpes atņemšanam.
Stāvi kā plēsdams uguns durdams dūra trakais Uguns eij [ej] caur zemi stāvi plēsdams durdams trakais, uguns eij [ej] caur zemi durdams stāvi klusu ka vievs [viens] rāmais iekš ta vārda Dieva ta Tēva ta Dēla Dieva ta Cieniga svēta Gara Amen. Nāci un palīdzi to vainu un to sāpi nodzēst caur tevim noņem Amen + + + Mūsu Kungs Jēzus Kristus gāja caur zemi ūdeni un jūru trīs rozes viņš nesa iekš savas rokas pirma pazuda, ta otra sadega, ta treša iekš Dieva ta Tēva + sakalsti ta palīdzi mums Dieva [Dievs] tas Dēls + un tas svētais Gars + Amen (Trīs reiz jāruna virsu).

1236

1) Septiņas jūdzes turpu 7 atpakaļ kas miris, lai dzīvo, kas dzīvo, lai mirst.
2) Priekš lažam [dažām] vīvelēm visam vainam. 9 reiz turpu, 3 reiz atpakaļ, kas dzīvo, lai
Datei0150-Buramvardi-03-0241
Beendet
Bestätigt
Dechiffrierung1031
mirst. Melns zirgs ar vīvelem. 3 verstis turpu, trīs atpakaļ, kas dzīvo lai mirst. Dega, Magela, Maga
       a
     am
    amba
    ambu
    ambru
  ameberak
 ameberaku
   ambrakl
  ambrakaide.
Kad sarkans zirgs miris 9 reiz šurpu, 3 reiz turpu, 3 šurpu, 3 turpu. 3 rozes auga uz mūsu Kungs [Kunga] Jēzus Kristus kapa, divas noslīka jūra, viena apņēmās augt, ziedeja iekš Dieva ta visu spēciga, lai paliek merā [mierā] iekš Dieva ta Tēva, Dieva ta Dēla ta cieniga svēta gara