Ühiku number
Tekstistuse lisajaLigaB
Tekstistus

116, 105 Vlm Rencēnu pmsk / /
Rožu vainas palīgs.
Jūras viļņi piepēži top nomaitāti mēra trumi, bada laiki var daudz kaites padarīt to sacīja Pēteris un Jānis, māc [nāc] Lacar darīsim tevi vesalu [veselu] un mīļais mozus sauc steidzaties kā jūs topat vesali [veseli] un būsat vesali [veseli], un paliksiet vesali [veseli]. Kungs būs tām sāpēm un tām vainām palikt melnā jūrā par vienu akmeni. Tev rāvis viena zivs ar dzelzs zobiem ta tas sakodīs saēdis un nesīs plibenes jūrā. Apakš tām plibena ameņa tur būs tām sapēm un vainām palikt būs šai stundā mierā. iekštā tā [vārda] Dieva ta tēva x Dieva ta dela x Dieva ta svetā gara x Amen x amen x amen x Kur iešu pie mūsu kunga Jezus vardā Dieva ta teva Dieva tā dela Dieva ta svētā gara x Amen. x x x