Nimetus
Rakstāma roze ar burtiem
Tekstistuse lisajaJuris Zariņš
KinnitatudEi
Tekstistus

Nr.11 g Rožu Runa priekš galvas sāpem
Mūsu Kungs Jezus Kristus esi par jūru braucis un par zemes virsu gājis. Visādas rozes, auga un ispl[a]uke uz vina galvu sarkana balta zila mella dzeltena un. Raiba tās iznīke Trijadibas vārda Dieva ta Dēla un ta Svēta gara
mūsu Tēvs Debesīs skaiti 3 reizi uzsveti cuku [cukuru?] apkristo uz taukiem tāli no vietu galvu apruna +++

204

Nr.12g. Rozes Runa
Iekš vārda Dieva ta Tēva ta dēla un ta Svēta gara Vārdā iekš visām baznicām, tiek skandināts un visos Svētkos top dziedāts tas Svētais Evangelijums sludināts
Caur šo es gribu apsvētīt sāpēdamu locekli jeb rozi ta baltu to sarkanu to mellu un to Tekošu ta lai vinam ne tik gauži nezūlo tam cilvēkam lauzam zvaidus. Ticibas gabalus Mūsu tēvs debesīs skaiti papriekšu 3 reizi +++

205

Nr. 13 g N[R]akstama roze ar burtiem uz papiri
KinnitatudEi
TekstistusSATOR
AREPO
TENEO
PERAO
PAS
uz papiri ar Bleistiki par tiem Burtiem, Burtus pa priekšu tad iekš vārda Dieva tā Tēva ta Dēla un ta svēta gara
tad 12 Krustus 9 mazus 3 lielus un pēdīgi aprinko lai neredz, tos burtis +++

206

Nr. 14 g. Trakum vārdus uz maizi vai papiri iekša dodami 5 papira zīmes apukš mēles tarpi, izgriežami tie ir dzīvi Kustas ar nazi izgrieziet
SATOR   sator
AVEPO   avepo
TENET   tenet
OPERA opera
VOTAS  votas
Rakstiet uz maizi vai papiri Cilvēkiem lopum dosim Kustoņiem to maizi Udeni vai sausu.
Tekstistuse lisajaLigaB
Tekstistus150,205 Vlm Rencēnos / - -
Rakstama roze ar Burtiem uzpapiri [uz papīra].
S A T O R
A R E P O
T E N E O
P E R A O
P A S
uzpapiri [uz papīra] ar Bleistiki par tiem Burtam [burtiem], Burtus pa priekš tad iekš varda Dieva ta Tēva ta Dēla un ta svēta gara tad 12 krustus 9 Mazus 3 lielus un pēdigi aprinko lai neredz, tos burtus + + +

Näitan 1 üksusest 1-1.
#KohtKuupäevTüüpVietas tips