RepositoryArchives of Latvian Folklore
CollectionCollection of Latvian Charms
Atšifrēja LigaB
Finished Yes
Pārbaudīts No
Atšifrējums dēl viens uz otru šas mācības pārgrozēt [pārgrozīt] un apslēpt gribesiet. :4: bet kas to dara tas ir nolādēts amen. :5: To gudribu septiņus Zēgelus atraisīt es jums pametīšu - un lai jums ar to pietiek - Tās pēdējas /7/ šai grāmatā rakstītas Ejiptes buru gudrība [gudrības] nav tam Kungam patīkamas. Jo vins pats ir sacījis - Kas Vārdus tam no manis priekš vina darītiem brīnumiem neticēs bet apcietināsies - Tāpēc ka caur ejiptes buriem daudz brīnumi notiek - :6: Un tāpēc netopiet /7a/ tiem buriem līdzīgi - Amen.
3 nodaļa.
:1: Un šī ir tā zīma [zīme] un tā liecība starp jums un tiem noslēpumiem - par ko es jau manā otrā grāmatā dividesmit piektā nodalā un sešipadesmitā pantā rakstījis /8/ esmu.
/:2: Jo šī liecība kura par. = Urim Tumim = nosaukta tiek apzīmē = Gaišumu un pilnības = Jo visām šām lietām būs jums gaišumā un pilnībā parādēties [parādīties] un notikt ka tas priekš katra Zvaigznēs iezīmēts ir. :3: Un bez šas liecības /8a/ jeb Urim Tumim nekas starp jums un tiem noslēpumiem piepildīties nevar. Jo viena vienotaja ir vajadzīgs [vajadzīga].
:4: Tāpēc ka bez debes [debess] un zemes vienošanās cilvēkiem nekas iespējams nav. :5: Jo ar Aronam tam Aukstam [Augstam] Priesteram ir tas /9/ Urim Tumim iekš to krūšu glītumu jaliek kad tas priekš dieva stāv un ar to runā. Ka es tā manā otrā grāmatā dividesmit astostā [astotā] nodalā trīsdemitā pantā uzrakstījis un manas trešas grāmatas astotā nodalā