AtšifriejaRozite

Mūsu Dieva māte gāja par vienu zaļu lauku un viņai bija tas Dieva bērns pie rokas. Tad nāce nāce 3 zagļi un tai gribeja to bērniņu zagt viņa sāce brekt sien Pēteri sien Pēteris atbildeja es esmu sējis ne ar ķēdem bet ar Dieva svētam rokam. Tev būs stāvet ka vienam bluķam še tev vajaga skaitit visas zvaigznes pie debes lapas uz tam kokiem visus akmiņus uz ta lauka un visas smiltis pie jūras krasta tev būs stāvet un nevis tāļak iet kāmer es nāku un tevi vaļā atlaižu iekš ta vārda Dieva ta Tēva + Dieva ta Dēla + Dieva ta cieniga svēta gara. Āmen.
1901. gadā. E. Malum.
Drustos