un tāļu ceļļu nebūs iet un nekādu lopu audzinat jo vis kas iekš šām 42 dienām top iesākts labi ne izdodas un no tām 4ras vis nelaimigas dienas tie bērni kas šinīs 4 dienās dzimst tie mirst vienā brēkšanā un mirst briesmīgā nāvē. 1. Aprīlī ir Judās piedzimis jo tad ir briesmīga nāve un 3. Mercis ir mūsu pestitaju pārdevuši un 17 Augustā ir velns no debesīm nomests 3. Septemberi Sodoma un Gomora sadedzinata Šās ziņas patiesibas stāsti ir šinī jaunā laikā atrasts kas ar eņģeli Miķeli no debesim sutīta pie pagāniem Hochsteinā treju ķēniņu diena 702 tapuse no ta mīļa krustā sista pestitaja mācīta ko dievs ir devis vai vaidi kad i vaidi kad tev slikti klajās turies pie sava pestitajā. Šī grāmata ir drukta 704 tā dievs ir caur savu Pestitaju sūtijis engeļa Miķeļa baznīcā iekš Hochsteinas top saukta Gandija tur ka balodis lidinajās un daži kas viņu gribeja ņemt no ta viņš sargajās pie cita