AtšifriejaKristena
Lobuots2016-04-15 14:23:32
Atšifriejums34.nokaut ne=ar vārdiem, ne=ar darbiem, nedz ar kādu ļaunu darbu jeb skādi darīt pakaļ muguras savam tuvākam, nepriecājies par savu mantu un bagatību, nedodiet veltīgu liecību pret savu tuvāko, kas savos manus vārdus, tur tiem es došu svētību, bet, kas netur, tas taps pazudināts un  nekādu svētību nedabūs, tam, kam šī grāmata ir, un, nedod citam lasīt jeb rakstīt tas ir nolādēts cilvēks no tās kristīgas draudzes, un no mana visvarenā spēka atstāts, šo grāmatu jums būs citam no cita norakstīt. Kad tev tik daudz grēku būtu kā smiltis jūrmalē un kā pie debesīm zvaigznes, tad tie taptu tev piedoti, ticot it visu, ko es jums saku, bet, kas netic, tam būs mirt ar visiem grēkiem, atgriezties no grēkiem, tad jūs netapsiet sodīti,jo es jums atprasīš pastara dienā, un, ja jūs nevarēsiet neniek atbildēt, priekš jūs grēkiem, kam šī grāmata ir iekš mājas jeb pie sevis nēsā, tas nekad pērkona laikā netiks skādēts...