dets ari priekš uguns un ūdens ir glabts Šī grāmata tādus augļus nes ja kāda gaspaža jeb sieva pie sevis nēsā tad tas to teicamus auglus nes tie taps mani mīligi un priecigi augļi turiet manus baušļus caur manu engeļi Miķeli virs zemes iekš Jesus Kristus Hochsteina pilsēta treju kungu dienā ir pavelēts ka katram būs šo grāmatu pie sev nest klāt ar šiem bokstabiem Es, .., H, E, L, H, E, E, E, I, I, U, G, ..., g5  Šī grāmata ir noman rakstita un jums būs sargaties no grēkiem jums būs svētu - dienu svētīt tad jūs to debesu valstību iemantosiet bet ja ta nedarisiet tad es jūs sodīšu ar uguni mēri badu un karu manu mūžīgu sodību es uziešu ar savu karogu no vienas uz otru saka tas kungs ta meita pret tās mātes tas brālis pret to brāli māsa pret to māsu un viens pilsēts uz otru tad es savu roku jums atraušu arī pats jūs ienīdēšu ar zōbinu un pērkonu un divi asi zōbinu redziet uz zemi nobraucot tad es sōdīšu