AtšifriejumsDieva ta dēla +++ Dieva ta svēta garra +++ Amen +

No 17 Priekš zobu sapēm
Svētais tēvs stiprini iekš man to spēku tavu prātu padarit uguns pluše + uguns pluša + zobu tārpi izdilsti ka vecs mēnes sakalsti ka pura niedre izdēdi ka vecs mirons 3 feiz Amen 3 reiz Jaruna uz vainu.

26

No 18 Priekš zobu sāpēm
Es nāku pie sīs sturmes ko ar mani Jezus darija un smeļu to ūdeni iekš manu rōku un metu savā mutē tulin paliks mani zobi vesali iekš ta visu spēciga vārda Dieva ta tēva + Dieva ta dēla + Dieva ta svēta garra + Amen pret sturmi smel ar rōku 3 reiz skaitidams šōs vārdus.

27

No 19 Priekš zōbu sapēm
Deviņi rōžu smadzeni rozi 6 rozes izceļās no jūras smadzenu ōtra zōbu treša dzikslu ceturta kaula piekta terauda sesta ?irmeļa kur es viņas likšu es viņas likšu treidevin vārtu stabos treideviņ enģelu spēkā kur tie šautīs kur tu skriesi tur nakts