Lobuots2016-10-27 12:51:45
Atšifriejumsengelis tas tevi pērs iz dilsti ka vecs mēnes sakalsti ka purra niedre izdēdi ka vecs miros Amen + iekš vārda Dieva ta tēva + Dieva ta dēla + un Dieva ta svēta gara + Amen +

28

No 20 Zōbim un citām slimibām
Mūsu Kungs Jezus Kristus ir dzimis iekš Betlemes un ir savas sāpes pie krusta tevim izcietis iekš Jeruzalemes tapec ari vaijaga tām sapēm apstāties iekš ta vārda D.t.T + Dt. D. + un D. ta sveta gara + Amen + Amen + Amen + Amen + Amen + Sara + dier + arech + Šōs vārdus vaijaga uz roku uzrakstit un tad vārdot

29

No 21 Zobu tārpi jeb īdajs
Sarkans tārps ar mellu galvu tur viņš dēd tur viņš lec. balts tārps ar sarkanu galvu tur viņš dēd tur viņš lec. Sarkans putnis ar mellu galvu tur viņš dēd tur viņš lec Balts putnis ar mellu galvu tur viņš dēd tur viņš lec 3 reiz skaitams