Lobuots2016-10-28 13:45:50
Atšifriejumstrešā sātanā spēkā Krusta stabā sadedzinaja ta lai vissi lasti zvēri un vis ļaunumi nokalst ka rīta rasa un bāls ka balts akmins izdilsti ka vecs mēnes sakalsti ka pura niedre izdēdi ka vecs mirons 3 reiz Amen Dievs augstais stāvi tu pats klāt.

38

No 30 Kad kāds ļaunumu grib darīt
Eij nost tu nešķīstais gars no manim Dievs tēvs nāc tu man par palīgu Amen + Amen + Amen + Eij nost no man tu neškistais gars Svētais gars stāvi tu man klāt un nāc tu man par palīgu Amen + Amen + Amen + Skaiti tēva reizi. 3 reiz jaruna.

39

No 31 Palīdziba priekš zinamiem un nezinamiem
Izglāb mani Kungs no tiem nikniem cilvēkiem izrauj mani notiem varas daritajiem kas launu domā savā sirdī tas ik dienas uz kaušanu jaiet Tu trin savas mēles ka viena čūska ōdžu dzelons ir apakš viņu lupām Sela Jo iekš viņu mutes ne ir nekōka patiesibas viņu iekšas ir sirds ēsti viņu rikle ir viens atvērts kaps ar savu meli samaitata