Lobuots2016-10-28 14:05:50
Atšifriejumsvinu rikle ir atvērts kaps ar savām melēm tie viltibu darra ōdžu dzelons ir apakš viņu lupām.

40

No 32 Palīdziba kad kāds ļaunu darijis ir
Steidzies ak Kungs mani izglābt. ak Kungs man palidzet Lai tevim patik Kungs mani izglābt Steidzies ak Kungs man par palīgu. Lai kaunā top un par apsmieklu klūst kas manu dvēseli mekle viņu samaitat lai top atpakaļ dzīti un kaunā likti kam mana nelimiba [nelaimība] patīk. Lai tie atpakaļ griežās un savu apkaunešanās algu dabu kas saka to ka Lai kaunā top un apkauneti klūst kas manu dvēseli mekle lai atpakal dzīti un kaunā top kam manas nelaimibas gribas Iekš tevim lai priecajōs un līgsmojōs visi kas tevi mekle lai tie kas tavu pestīšanu mīlo vienu mēr saka augsti svēts lai ir Dievs Bet es esmu bēdigs un nabags ak Dievs  steidzies pie manim tu essi mans palīgs un mans izglābejs ak Kungs nekavejies.