No 33. Launuma vārdi
Marija sacija Kristus svētija satan iz eij ārā no tevis iekš ta vārda Paks + Maks + Limeksum +++ Šos vārdus uzraksti uz trīs gabaliņi maizes ar dzeltanu kniepadatu un iedod cilvekam tas lai klusu ciezdams ūdenī iesviež.

42

No 34 Vārdi priekš krūšu sāpes
Jezus dzīvib ievai sirdi Jezus dzīvib ievai sirdi krūšu dzikslas sirds krūts sāpes visas sāpes lai izdilst ka vecs mēnes sakalsti ka purra niedre izdēdi ka vecs mirons Dievs augstais stāvi tu pats klāt Amen + devin reiz jāskaita.

43

No 35 Krūšu sāpju vārdi.
Jezus dzīvib vārdā sirdi Jezus dzīvib vārdā sirdi krūšu dziksla sirgst krūšu sāpes lai izdilst ka vecs mēnesis lai sakalst ka purra niedre lai izdēd ka vecs mirons U + U + U + U + A + A + A + A + Dievs augstais stāvi tu klāt.