AtšifriejaIevaKronkalne

No 36. Pakrūts leceja vārdi  Lai + tavs lecejs dzīvibs māte dieva māte paliek mierā savā vietā Jezus Kristus liec veselam palikt Amen x

45

No 37  Pakrūts leceja vārdi  Dzīvibs māte sašaunica guli mikstas spilvinos ar misina aclegu aizsledz to cieti

46

No 38. Dzīvibas mātes vārdi Jezus dzīvibā ēdis sirdi krūšu dzīvibas sirdi krūts sāpes Jezus vārdā Jezus spēkā visas krūts sapes izdilsti ka vecs mēnes sakalsti ka purra niedre izdēdi ka vecs mirons 3 reiz amen x

47

No 39  Priekš mātes vainas  Es tev pielūdzu mana mīļa memmiņa gul sava vietiņa ka jūras akmins apsūnojis gul nerūc ka cuka nekluksti ka vista tu tupi savā ligzdiņā paliec tu mazaka lai paliek lenaki iekš vārda Dieva ta teva x Dieva ta dela x un caur to spēku ta svēta garra Amen 3 reis jarunā.