No 48 Sarkanas vainas vārdi
Savas mājas vārda vajag saukt melnu spalvu gōvs ar sarkanu vainu 6 jūdzes turp 6 jūdzes atpakaļ paliec tu vesala kada tu bijuse ta Kunga Jezus Kristus vārdā 3 reiz par dienu runat katru reizi 3 reiz kad pavisam melna redz vajag vairak reizes runat.

57

No 49 Priekš vīvuļiem.
Deviņas jūdzes šurpu deviņas jūdzes turp kas metās lai mit pagalam Dievs tas tēvs + Dievs tas dēls + Dievs tas cienīgais svētais gars + Amen +

58

No 50 Priekš vīvuļiem
3 Engeļi par deviņiem kalniem 3 engeli par deviņām ...dzēm nakat (vārdu) Pie Petera balta zirga un ņemat katris savu daļļu vīvuļu un eijat atpakaļ par deviņiem kalniem par deviņām jūdzēm visas vīvules no (vārda) Petera balta zirga vai gōvs izdilsti ka vecs mēnesis sakalsti ka purra niedre izdēdi ka vecs mirons Amen + deviņ reizas Dievs augstais sveti svetīt. (vārdu) Petera Balto zirgu deviņas reizas jaruna 3 reiz Amen +