Lobuots2016-10-31 17:21:46
Atšifriejumsdēls + Dievs svētais gars ta svēta māra Dieva māte pavēl ka akmins nosūnojis novervelejis paliek iekš vietas ta tam kauliņam būs palikt iekš vietas Jezus vārdā Dieva ta tēva + Dieva ta dēla + Dieva ta svēta garra.

62

No 54 Dzirkstes vārdi
Ak Kungs palīdzi man tōs dziedinat iekš ta vārda ta visu varena  deviņ jūdzes uz priekšu deviņ jūdzes atpakaļ vēja lodes nost vēja lodes pagalam iekš ta vārda ta visu varena 3 reiz Amen Dievs augstais stāvi tu pats klāt.

63

No 55 Liesas vārdi.
Nakat nakat treideviņ vīri ņemat škēpus iesim nodursim tam mellam zirgam to gallas gabalu kas iekš viņa krastās.

64

No 56 Liesas pamācīšana.
1 Korteli brandvinu 1 korteli silta ūdens 2 loti pirktu ziepu 1 loti piparinu 1 loti smalku tabaku tad kopā sajauc un dod lai dzer.

65

No 57 Liesas vārdi.
Tu Kungs tas dokters es tas darbinieks palīdz man šini stundā  mēmais zirgs deviņas jūdzes šurp deviņ jūdzes turp kas dzīva iekšā lai paliek pakalā iekš ta vārda Dieva ta tēva + Dieva ta dēla + un Dieva ta svēta garra +