Lobuots2016-11-01 13:53:33
Atšifriejumsnomirt no ta vella mūs pasargi turi mūs pie stipras ticibas un uz tev liec palauties nosirds dibina ticet uz tevi  liec mums palauties visas lietas ar visiem ticigiem Kristigiem izbēgt no tās vella viltibas ar Dieva brunām apbruņoties Amen Amen tas ir tiešam tiesa ōtru reizi skaitidams Jezus Kristus tu mums stāvi klat. trešo reizi skaitidams Dievs tas svētais tu mums dzīvo klāt.

77

No 68 Ar Sarkano vainu kad lops.
Saskaita 9 čupiņas sāls un katru čupiņu no 9 ņiem graudiem uz graudiņa ir jasaka sarkana guļļa un spalva un japiemin sarkangulu vainu raiba gōvs (kādā vējā nāc) tadā aizeij projam 9 jūdzes uz priekšu 3 jūdzes atpakaļ un tad tie sāls graudini jaber pudelē iekš ūdens un jaleij lopam riklē un ja Dievs palidzēs bus vesals.

78

No 69 Priekš vēja bultas
Vēja bulta vai tu nevareji kokā vai akminā ūdenī ugunī nekustoņa miesā un dōd viņam veselibu iekš ta vārda Dieva ta Tēva + Dieva ta dēla + un ta svēta garra + 9 reiz kaulu graustais elles zvērs o+......   Kad tu izniktu ka vecs mēnesis o o o iekš ta vārda Dieva ta tēva 9 reiz jāskaita ooooooooo es šo asins vainu pavisam aprunaju ka tā vairak nebūs sapēt ka Marijai dzemdešanas stundā