Lobuots2016-11-02 12:44:44
Atšifriejumska par tev nekādu netaisnibas spriedumu nespriedīs T, H, H, H, H, H, F, F, M, un kas šo grāmatu tur pie sevis tas ir droš ka viņam neviens ar dieva spēku nekādu vainu nedarīs jo viņš ir pasargats no flintes šavieniem iekš ūdens un uguns un zobins un pērkons viņam ar nevar skadet Kad viena sieva kad grūta ir un uz dzemdēšanu noiet tad viņai šo grāmatu iedod rokā tad viņa tulin dzemdēs un tas bērniņš būs laimigs un svēts kas šo grāmatu tur ir labaki ka zelts un nauda Jezus Nacanierus H, Ŗie, H, Im, Degnum Lontu Zenohens slures Lukohs Iohonens Jezus Nacanariers pasargi mani no zibena pērkona un krusas un novisām nelaimēmiekš tevim paļaujōs ???? Jezus Nacariens es pavēlu visu savu namu iekš tā vārda Dieva ta tēva ? un ta dēla Ŗ, ?????? Amen, Amen, Amen, Reier tecca ??? tas ir palieciet stipri savā ticibā ir vienadi uz to ceredams kas J Vārds mums palīdz lai palīdz mums tas Kungs Jezus Kristus Amen

83

No 74 Svētā.
Tas gars like šo grāmatu rakstit kad vienam pa degunu asinis tek un kad viņš nobrikškinats ir un lai viņš šo grāmatu virsū liek tad viņam tās sinis paliks mierā un kas to netic lai raksta šōs vārdus kate stāv rakstits un