Lobuots2016-11-02 13:04:41
Atšifriejumsvienam lopam vienu nasi dur tad no to viņam asinis netecēs Bins + Kristus + Bertus + Namum + Sebuska + Maonet + Zosus + Marija + Jazeps + un Seta + ir priekš visiem cilvekiem tie svētakie.

84

No 75 Uguns vārdi.
Uz tām durvīm ja uzraksta kur deg K???????

85

No 76 Uguns vārdi.
Ak Kungs ka tu ta varri zinat kur tie trīs vīri cēli sēdeja un ar vareji to lielu liesmu uguni izdzēst. ap žēlojies ak Kungs par tiem ļaudim A+A+A+A+ tu pērkoni pats gaisā stādiji un tu viņam ceļļu spriedis kur ja iet augstais debesu svētais tēvs Amen Amen sargi un glābi visus cilvekus no nelaimes 3 reiz Amen 3 reiz jaiet apkār un ru??

86

No 77 Uguns vārdi
+Z+D+i+A+B+i+Z+S+A+B+Z+H+g+P+B+B+E+R+S+ Raksti šos vārdus abejas puses maizes garozai krītu un met ugunī.

87

No 78 Uguns vārdi.
Lau + lu + man + Tum + es + As + men + tōs vārdus apzīme vis ir piepildits šos vārdus uzraksti uz ta nama durvim.