No 79 Uguns vārdi.
Raksti uz papīra 4 lietuvena vārdi viena krustā ierakstīt F. ōtra D trešā SDE, ceturtā, Z,Š, P un saloki papīriti tad raksti uz trīs papīrišu katrā vienu no šiem krustiem ? un iemet degošā ēkā. Uz katru stūri vienu papīriti sacidams aktu uguns tu karstums liesma tev azliedz Jezus Kristus Dieva dēls ka tev būs mierā stavet un taļak ne iet Amen.

89

No 80 Drudža vārdi
A, B, A, b, A, T, A, B, R,
B ,, ,, A, b, A, T, A, B, R,
b, ,, ,, ,, b, A, T, A, B, R,
A ,, ,, ,, ,, A, T, A, B, R,
T, ,, ,, ,, ,, ,, T, A, B, R,
A, ,, ,, ,, ,, ,, ,, A, B, R,
B, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, R, R,
R ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,,

90

No 81 Lopiem priekš kūts.
Tad vajaga ielikt dzīvsudraba iekš kūts sliekšņa ielikt un šōs vārdus lie ka skaitit at kāpies sātan no šās kūts jo pats pestitajs ir sacijis tev nav nekāda darīšana ne=ar maniem lopiem ne=ar manu mantu ne ar mani pašu iekš ta vārda Dieva ta tēva + Dieva ta dēla + un Dieva ta svēta garra + 3 reiz Amen +