No 82 Priekš drudža.
Nr 1
G, A, g, AAA +++ A, T, AA +++

No 83 Priekš drudža.
E, B, E, E, U, E, N, S+++AZ, B, Y, E, H, D, M, E, O, T, U, G, T, H, S, J, B, R, O. Tōs vārdus uzraksti uz vienu papīri un iekš sviesta maizes un dōd lai tas neveselis  to apēd.

93

No 84 Asinis apturet.
Vai citā nava vietā asinis ir ka ari vai deguna un kad nevar apturet tad uz Raksti šos bokstabus un liec uz vainu virsu. H, Y, J, P, H, Z, M, H, U, HYH, Kas šo negrib ticet tas lai uzraksta šōs bokstabus uz kāda škēpa un dur kādam kukainim tad to nevarēs nonavēt Kam ši grāmats ir tas ir pasargats no visām lietām jiftigiem zvēriem ļauniem gariem burvji un visi viņa ienaidnieki ne, ka darit, viņas un svētas H, P. H, B, Z, Jezus Kristus un viņa svētas vātis tad tu esi droš ka par tevim nekadu netaisnu tiesa runata tiek H, H, H, se, se, M, J, N, AJ, Kuram ši grāmata tas pie sevis ir drōš viņam ienaidnieki neka nevar darit Jetus nāk ar Dieva  palīgu un neviens nevar viņu apvainot viņam ari nekāds šaviens neskadēs