Lobuots2016-04-13 13:49:56
Atšifriejums                                                                                                                                                                           47.
                           [10]
                                                             Lillija Alksnīte. 15 g. veca. Man stāstīja Opē bet kas, to neatminu.
1.                                                Anekdote.
        Reiz dzīvojuši divi cilvēki vīrs un sieva. Vīrs bijis liels dzērājs un sieva viņu vaktējusi pakaļ, kad viņš kur gājis. Reiz vīrs aizgājis uz krogu un piedzēries. Bet sieva pa laiciņu gājusi vīru meklēt. Vakarā bijis ļoti tumš un ceļa malā bijis liels akmens. Sieva iedama uzkritusi uz akmeņa un sasitusies. Vīrs nācis un ieraudzījis sievu guļam. Viņš teicis kāēc esot prātu nodzērusi ka vairs mājās nevarot tikt. Tagad izrādījās ka vīrs bijis tik muļķis ka nevarot izšķirt kas ir piedzēries un kas sasities.