Nūsaukums originalvolūdā
Zobiem un citām slimībām
Zobu sāpju vārdi
Pīraksteišonys vīta
Krimulda
Sigulda, Siguldas novads
Lobuots2016-10-27 12:51:45
Atšifriejumsengelis tas tevi pērs iz dilsti ka vecs mēnes sakalsti ka purra niedre izdēdi ka vecs miros Amen + iekš vārda Dieva ta tēva + Dieva ta dēla + un Dieva ta svēta gara + Amen +

28

No 20 Zōbim un citām slimibām
Mūsu Kungs Jezus Kristus ir dzimis iekš Betlemes un ir savas sāpes pie krusta tevim izcietis iekš Jeruzalemes tapec ari vaijaga tām sapēm apstāties iekš ta vārda D.t.T + Dt. D. + un D. ta sveta gara + Amen + Amen + Amen + Amen + Amen + Sara + dier + arech + Šōs vārdus vaijaga uz roku uzrakstit un tad vārdot

29

No 21 Zobu tārpi jeb īdajs
Sarkans tārps ar mellu galvu tur viņš dēd tur viņš lec. balts tārps ar sarkanu galvu tur viņš dēd tur viņš lec. Sarkans putnis ar mellu galvu tur viņš dēd tur viņš lec Balts putnis ar mellu galvu tur viņš dēd tur viņš lec 3 reiz skaitams
AtšifriejaLigaB

150, 28 Rg Krimuldā / - - ?
Zobim [Zobiem] un citām slimibām.
Mūsu Kungs Jezus Kristus ir dzimis iekš Betlemes un ir savas sāpes pie krusta tevim izcietis iekš Jeruzalemes tapec ari vaijaga [vajaga] tām sapēm apstāties iekš ta vārda D. t. T. x D. t. D. x un D. ta sveta gara x Amen x Amen x Amen x Amen x Amen x Sara x dier x arech x Šos vārdus vaijaga [vajaga] uz roku [rokas] uzrakstit un tad vārdot,

#VītaDatumsTipsKategoreja Vietas tipsTeksta fragments

1Krimulda