Kad bites grib bēgt. Trešaji
Latviešu valoda, Somu valoda
Pierakstīšanas vieta
1927, Svētciems
Svētciems, Salacgrīvas pagasts, Salacgrīvas novads,

Pīzeimis

lai atrodu to debess ceļu īstenu, ka grēka nakts man neapklāj nedz mani aplam maldina. Āmen septiņas reizes šos vārdus lasi, kad bites grib bēgt projām.

2144

Otrie.
Bite nāc manā dārziņā ar ziediem iedzīvo, bites māte nāci dārziņā še ir Kristus Eņģeļa gultas izdusēties mīkstos spilvenos āmen āmen āmen Dievs augstais stāv manā dārziņā trīs reizes ap to dārziņ vajag apiet un šos vārdus izrunāt.

2145

Trešie.
Made, Māle, Kīre, Gāne, Kola, Atlam, Mesij, Sāme, Pīne, Lode, Pole, Karoa taķi, Koroe visi, Korova valgus, āmen Prkel, Tone, Baigem, Pnida, Remelkus āmen. Mūsu tēvs debesīs

150-1520

2146

Ļaunuma vārdi.
Atšķiries tu nešķīstais gars, Dievs augstais nāc tu man palīgā āmen, āmen. Mūsu tēvs debesīs, atšķiries tu nešķīstais gars Jēzus Kristus mūsu Pestītājs nāc tu mums palīgā āmen, āmen, āmen. Mūsu tēvs debesīs atšķiries tu nešķīstais gars Dievs svētais gars stāv tur mums klāt, Āmen, Āmen, Āmen, Āmen, Mūsu tēvs debesīs.

2147

Uguns dzēšamie vārdi.
Ak Kungs kā tu to varēji dzēst, kur tie trīs vīri ceplī sēdēja, ka tu varēji ar to lielo uguns liesmu izdzist, apžēlojies ak Kungs par tiem ļaudīm āmen, āmen, āmen, Pērkoni gaisā pats stādījis un tie viņam ceļu spriedis, kur viņam jāiet augstais debess svētais Dievs sargā un glābi visus cilvēkus, Āmen, Āmen, Āmen, trīs reizes lasi šos vārdus un trīs reizes apej ap to māju kas deg liesmās.

#VītaDatumsTipsKategoreja Vietas tipsTeksta fragments

1Svētciems