Amanda Žuhovska. 13.03.2020. Pandēmijas dienasgrāmata.
Atidaryti

Rakstīšu par savu spilgtāko dienu pandēmijas laikā, 13.03. Tā bija diena, kad pirmo dienu iestājās ārkārtas situācija valstī. Pirmā diena, kad es aptvēru cik nopietni šis patiesībā ir, jo vel pirms 3 dienām biju atgriezusies no Nīderlandes. Kaklā nelielas sāpes un kņudoņa, nolēmu izsaukt ātro palīdzību, lai pārliecinātos, ka tiešā esmu vesela un man viss ir kartībā. Paralēli darbs no mājām, neskaitāmas sapulces un zvani. Līdz pēkšņi pie durvīm atskan zvans. Nešaubīgi domāju, ka tā ir ātrā palīdzība, taču tas bija patīkams pārsteigums. Aptuveni divas stundas vēlāk arī sagaidījām ātro palīdzību. Man tika noņemtas analīzes, sajūta diezgan nepatīkama, taču mierīga sajūta ārstam ierodoties, neskatoties uz to, ka baltais tērps mugurā. Ātrās palīdzības mediķis bija nosvērts un ļoti mierīgs. Viņš bija ļoti izbažijies un nobrīnijies kādēļ es viņu neizprašņāju un neuzdodu nekādus jautājumus, jo tomēr tas bija pats pandēmijas sākums un neskaidrība bija liela.

1Nīderlande
(Netherlands)