AtšifrējaAnna9
Labots2019-12-25 16:39:21
Atšifrējumsvai pareizāk sakot Padomju savienībai. Sākās karš. Trūkums spieda mācīties un strādāt. Lidija beidza angļu valodas inst[i[tutu un sāka strādāt par skolotāju. 1946. g. Lidija apprecējās ar Dmitriju Petroviču Pupčenku. Viņiem ir 3 bērni: Rita 1947. g. dzimusi, Juris dzimis 1948. g. un Dina dzimusi 1950. g.
Mūsu meita Anna ārstējās un periodiski strādāja gan redakcijā, gan Kulturas nama, gan vietejā Rādio. Viņa apprecējās ar Sergeju Vartanoviču Gazarovu. Viņai ir dēls Igors dzimis 1954. g.
Vācu okupacijas laikā mani pārcēla uz Greidiņu. 5 kl. latviešu skolu. Es līdz paņēmu savu 1938. g. dzimušu meitiņu Lilitu. Pēc gada mani pārcēla uz Raipoli. Tur Lilita jau mācījās II kl. 1944. g. rudenī es tiku atkal atpakaļ savā vecajā skolā Jaunslabadā. Lilita nu jau gāja III kl. Grūti viņai bija pāriet no latviešu skolas uz krievu: Nekas! Beidza 7 kl. un iestājās Ludzas vidusskolā. Tajā laikā arī es biju izgājusi pensijā 1951. g. Pārnācu dzīvot Ludzā, kur jau no 1945. g. dzīvoja vīrs ar meitu Lilitu. Pēc Ludzas vidusskolas beigšanas Lilita iestājās Maskavas bibliotekas institutā. Pēc 4 gadiem to beidza. Pārnāca
KolekcijaLatvijas Universitātes Filoloģijas un filozofijas fakultātes materiāli