AK0005-Edgara-Reinsona-dienasgramata-0002
KolekcijaEdgara Reinsona dienasgrāmata
Atšifrēja Zane_Bicevska
Atšifrējums 9. nov.
Šorīt bija jāpieceļās agrāk kā iepriekšējos rītus, jo šodien jājiet meža darbos uz 8 km attālo mežu. Aizsoļojam tur iznesam katrs par trīs līdz četras kārtiņas un uz pusdienām esam atkal nometnē. Vakarā saņemam sevišķi labas ziņas mums piešķirtas 2 cigaretes par dienu 15 markas naudas par mēnesi
10 nov.
Šorīt pieceļamies atkal pl. 5 00 no rīta un ejam atkal meža darbos, tur pat kur vakar. Pus divpadsmitos nākam atkal atpakaļ. Un pēc tam ejam pusdienās. Pēcpusdiena ir atkal brīva.
12. nov.
Šodien ir svētdiena. Ar šo dienu šeit ir nodzīvota viena nedēļa, kura ir pavadīta samērā viegli. paēduši arī esam un nodarbonāti arī pārāk nēsam. Šodien kā jau pie svētdienas esam pilnīgi brīvi. Un tagad es varu stāties pie saviem darbiem, izmazgāt vienu pāri apakšveļas un tas ar gan ir viss pārējo laiku lasot grāmatas.