Bb07-Julijs-Karelis-01-0004
AtšifrējaArtaAnna
Atšifrējums2
Dieva tā Dēla, iekš tā vārda x Dieva tā cienīgā Svētā Gara. Amen.

3) Asins tu būsi mierā stāvēt, ūdens tu būsi projām tecēt, iekš tā vārda x Dieva tā Tēva
Asins tu būsi mierā stāvēt, ūdens tu būsi projām tecēt iekš tā vārda x Dieva tā Dēla
Asins tu būsi mierā stāvēt, ūdens tu būsi projām tecēt iekš tā vārda x Dieva tā cienīga Svētā Gara. Amen.
(Iz. L. P. Kr.)

4.

4.) Asins vārdi runājami un rakstami
x I x A x T x O x R x
x A x R x E x P x O x
x T x E x N x E x T x
x O x P x E x R x A x
x R x O x T x A x L x
Šie bokstabi ir Ladeniski un ir izņemti no melna skunstes rakstim [rakstiem] ir labi priekš asinīm ir labi priekš rozēm ir labi priekš uguns ir labi priekš trakim. Runājami rakstami un skaitami. Bet visas tās skaitīšanas asins vārdu un rožu vārdu tie gabali kas rakstīti lai notiek pie katras vaines 3. reizi par skaitīšana un elpu virsū savu neieņemi no tas ūdens vai tas vaines tad ir tapat ka tu saki to vārdu un pēc apēdi kad no tas vaines elpu ņemi un aiz vien skaiti tos vārdus kas ir rakstīti pret sauli un ar roku nemami pret sauli un kur kruste stāv rakstīts to ar vārdiem un savu roku isdari [izdari] un katru vainu apsvēti ko tu gribi ārstēt ( lai ir kas būdams un ko tu gribi un sproti pēc visam šam macībam ko šinos rakstos atrodi tie svētī šanos vārdi ir reiz)
(Iz. L. P. Kr.)
Svētīšanas vārdi

5.

Atstājies no šejienes tu ne šķīsts gars un dodi vietu tam svētam garam. Amen Iekš ta vārda Dieva ta Teva x , iekš ta vārda Dieva ta x Dēla, iekš ta x cienīga Svēta
KolekcijaJūlija Karēļa folkloras vākums