Bb07-Julijs-Karelis-01-0005
AtšifrējaArtaAnna
AtšifrējumsGara Amen
un šie vārdi ko šodien šit lasam un klausam, lai tie tev pie sirds iet un šie vārdi ko es tev šodien pavēlu lai nekrīt ceļa mala bet uz labu zemi.
(Iz. L. P. Kr.)

6.

Asins vārdi
5). Jēzus Kristus iet gar jūras malu trīs krusti savas laba roka : pirmā ticība, otra pavēlēšana, trešā dziedināsana. Asinis es tev saku paliec mierā klusu stāvēt
Dieva valdi asins āderi. Dieva valdi ūdens aderi Dievs valdi upes ezerus tu valdi ūdens avotšus ta vārda Dieva x ta Tēva Dieva x ta Dēla Dieva x ta cienīga Svēta Gara Amen x Amen x Amen.
(Iz. L. P. Kr.)

7.

6). Marijas piens Kristus asins dziedē Asins kaites un no tur tas asins iekš ta vārda Dieva x ta tēva, Dieva x ta Dēla, Dieva x ta svēta gara Amen

8.

7). Trīs sarkanas jumpravas dambē (mūrē) asiņu dambi rūc pērkons met zibeņus un aiz (vārda) šauvdambi.
(Trīs reiz teicami) (Iz. L. P. Kr.)

9.

8) Asins zirgi, asins rati asins braucējs iekša ta vārda DTDDDSG.
9). (Iz. L. P. Kr.)

10.

Kristus tika kalts pie krust staba kara vīri iedūra viņam ar šķēpu sānos tūliņ iztecēja ūdens un asins palika iekšā tā Dieva jēra : kungs es tevi lūdzu lai arī šim cilvēkam asins paliek iekša iekš ta vārda DTDDDSG.
Amen (Iz. L. P. Kr.)

11.

10). Stāv asinis stāvi asinis k [kā] musu kunga Jēzus asinis ir stāvējušas pie krust koka tev nebūs uztūkt nedz ar slājot ka mūsu Kunga Jēzus Kristus piecas vātis ne ir uztūkušas nedz apslāpušas ir palikušas pie krusta koka bez sāpēm iekš ta vārda Dieva
KolekcijaJūlija Karēļa folkloras vākums