Bb07-Julijs-Karelis-01-0006
AtšifrējaArtaAnna
Labots2020-05-08 18:07:22
Atšifrējumsta Tēva x Iekš tā vārda Dieva x ta Dēla Iekš ta vārda Dieva x ta svētā Gara. Amen (Iz. L. P. Kr.)

12.

11). Jēzus asins skriešana Jēzus asins plūšana Jēzus asins pilēšana no tur to (vārda) asins plūšanu no tur to (vārda) asins pilēšanu nostājies apstājies nobeidzies uz vietas tūliņ un tagadiņ Amen Amen Amen. dzīslai mazglis priekšā stāv ( trīs reiz jāskaita, uz ceļiem, bez cepures galvā).
(Iz. L. P. Kr.)

13.

12). Jēzus Kristus iet gar jūras malu trīsi krusti un vātis iekš labās rokas pirmais ticība, otrais pavēlēšana trešais dziedināšanas asins es tev pavēlu paliec stāvot. Dievs valdi asins āderi Dievs valdi ūdens āderi tu valdi upes ezerus tu valdi ūdens avotus Amen (Iz. L. P. Kr.)

14.

13.). Jēzus ir no Nācaretes Jēzus Betlēmē piedzimis Jeruzalemē ir Jēzus nokauts tik taisns ka tie trīs vārdi tad klusini tās asinis iekš ta vārda D x T D x D D x S G. Amen. (trīs reiz skaitīt).). (Iz. L. P. Kr.)

15.

14.) Mūsu Kungs Jēzus Kristus stav uz augstu kalnu vienureiz stāv otreiz stāv trešu reiz stav iekš t vārda D x T D x D D X S. G. Amen.vienreiz nāc otru (Iz. L. P. Kr.). reiz eji trešu reiz nāc un paliec ka bijis (trīs reiz jaskaita un vaina pret sauli ar labo roku riņķī jāspaida).
(Iz L P. Kr.)

16.

15). Aiz Jardam upes trīs kuplas liepas katrai liepai deviņi zari katram zaram deviņas jumpravas tas tur aiz šuje tos tur aiz ade ka mūsu Kungs un Pestītājs Jēzus Kristus aizšujo un aizadija asins dzīslas asins paliec ciet mierā iekš ta vārda D x T D x D D x S G. Amen.(Iz. L. P. Kr.)
KolekcijaJūlija Karēļa folkloras vākums