1640-Janis-Alberts-Jansons-01-0010
AtšifrējaInga Tapiņa

Asins vārdi
Laimiga vaina laimiga ir ta diena kad mūsu Kungs Jēzus Kristus piedzimis iekš ta vārda Dieva ta Tēva Dieva ta dēla un ta svēta Gara Amen.

19

Rozes vārdi.
Kad Jezus gāja par jūru, tad tam bij septiņas rokā un viena no tām nozuda ta lai ari tev nozūd. Amen

20

Priekš rozem
Jēzus gāje, jūrā savā laivā pār jūru, trīs rozes nese. Viņš to trešo patureja iekš rokas, ta lai ta roze ari izzūd, iekš ta varda Dieva ta Tēva Dieva ta dēla Dieva Dieva ta svēta Gara Amen 5 reiz runa
[1640]

21

Asins vārdi.
Asins jūrā venti ledus kalni dambis priekša Amen Amen Amen trīs reiz jaskaita. Mūsu tēvs debesis V.V.V Nedod Dievin Nedod Ne pamt, nesāpēt, neasinām tecēt treij deviņ mietiņ cērtami durami Dieva tēva, Dieva dēla, Dieva svēta Gara Mūsu tēvs debesis V V V Amen

22

Priekš sāpēm
Kungs Jēzus Kristus caur tavam piecām vātim tev apņem tās visas sāpes man, tas ir mani ārste mūžigi laicigi Amen 5 reiz run
KolekcijaJāņa Alberta Jansona folkloras vākums