KolekcijaLijas Blūmas dienasgrāmata
Vienības#LFK Ak-50-1
Atšifrēja ed.gars
Labots 2018-11-26 15:38:31
Atšifrējums tad lasīju grāmatu. Pabeidzu I. Indrānes "Dzirkstis".Skolā gāja labi. Audzināšanas stundā bija sekmju atskaite. Visi nesekmīgie atskaitījās. Bija arī bērnu bibliotekāres, klases vecāku komiteja un skolotāja Sprince.
Kad atnācu mājās, rakstīju vēstules un pēc tam lasīju grāmatu.
Tūliņ iešu gulēt, jo pulkstenis jau ir 22.05.
Ar labu nakti!
1965. gada 14. novembrī.
Šorīt pamodos pusdesmitos, jo ir taču svētdienas rīts. Izmācījos. Tad gāju pie Ligitas. Spēlējām "Riču-raču". Tad atnācu mājās un lasīju grāmatu. Tad abas ar Rudīti nolēmām iet uz kino "Viena maza turku pupa". Šis kino bija ļoti skaists. Raudāja gandrīz visi. Man arī kāda asariņa nobira. Pēc kino atkal spēlējām "Riču-Raču", kamēr Balva mani pasauca uz māju.
1965. gada 5. decembrī.
Šorīt atkal pamodos pusdesmitos. Izrādās, es atkal rakstu svētdienā. Tikai tagad pagājis jau vesels mēnesis. Šajā laikā nekas nav izdarīts.
Desmitos noklausījos bērnu raidījumu.
Man vairs Genādijs nepatīk, jo viņš ir iedomīgs. Man patīk Osvalds Ivars.
1965. gada 8. decembrī.
Tagad pulkstenis ir 7.00 no rīta. Jau paspēju saklāt gultu. Izdomāju plānu visai nedēļai, jo citādi pavisam maz padaru.
1965. gada 9. decembrī.
Plānu nemaz nepildu. Vakar visu dienu priecājos, kaut gan vajadzēja mācīties, vai šūt svārciņus. Šodien izmācījos. Tagad ēdu lielās pankūkas ar biezpiena pildījumu un klausos Robertino Loreti plates. Vispār, viņš skaisti dzied.
Šodien skolā gāja diezgan labi.