KolekcijaLijas Blūmas dienasgrāmata
Vienības#LFK Ak-50-2
Atšifrēja ed.gars
Labots 2018-11-27 15:10:22
Atšifrējums salu. Tur apskatījām un Morica celmu. Salā bija baigi daudz zīļu. Mēs daži nodalījāmies no učenes un braucām atpakaļ krastā. Tur mēs izdzērām vīnu. Vēlāk učene ar citiem arī atbrauca ar otro laivu.
Pēc tam bijām Kuldīgā uz Ventas rumbu un citur. Rīgā redzējām kautiņu. Tālākā ceļā mums jautri gāja, neko vairs neredzējām. Puikas sanesa autobusā meijas, tad pa aizmuguri dzēra. Tad bija uzlabojies garastāvoklis. Mēs ar Juri mētājāmies ar bērzu zariem. Pēc tam visi spēlējām vienu interesantu spēli, vispār, gāja jautri.
Rutkiņš nolika visus eksāmenus. Rīt ir izlaidums, bet es laikam neiešu, jo nav ko vilkt kājās.
1966. gada 16. jūnijā.
Pagājušas daudzas dienas, kopš neesmu rakstījusi.
Es tomēr aizgāju uz Rutkiņa izlaidumu. Vispār forši. Uz dejām un ēšanu nepaliku, ātri atnācu mājās. Rutkiņš visu nakti staigāja ar Viesturu, Indulis ar Ligitu. Mārim uzdāvināja velosipēdu. Viņš gaidīja Rutkiņu un visu nakti braukājās ar to. Pēc tam visi kopā dzēruši.
Man pa vasaru neviens vairs neraksta. Šodien tikai Sveta atrakstīja. Ainukam "atpūta" - nemaz neraksta.
Šodien gribēju mācīties peldēt ar jostu, bet bija bail.
Šodien baigi nosauļojos.
Pašlaik ir vēls, mutere triec gulēt.
Šī jau aizgāja gulēt, tomēr arī es vairāk nerakstīšu, jo man vēl jānomazgājas.
1966. gada 18. jūnijā.
Šodien Rutkiņš visus saaicina 7-os uz "balli", to viņi abi ar Māri gatavo.
1966. gada 26. jūnijā, laukos.
Tajā dienā mēs saēdāmies un otrā dienā atkal turpinājām. Es pēc tam atbraucu uz laukiem. Pagāja Līgo svētki, Jāņu