Ak85-Veltas-Sproges-dienasgramata-01-0012
AtšifrējaInita Lūse
Labots2019-03-06 18:46:13
Atšifrējumsmani ir mocījis ar savu erotiku, kā gribējis lai reiz tam piederu. Zināms, es nepaliku neatsaucīga, bet tik tālu tas nevarēja iet, jo taču viņš - Jēkups. Bet tomēr, tad es Arturu gribēju, un gribēju Jēkapupu aizmirst. Es kāvos ar savām jūtām. Ak, es nezinu, es viņus mīlu abus! Varbūt nevienu - man tikai vajag cilvēku, cilvēku!
Un labu, mīļu, patiesu izturēšanos pret mani. Man vajag otra domas un savas dot otram un reizēm mīļu glāstu un visu, visu ko mīla var dot! Manās asinīs darbojas viss tas kā man ir vajadzība pēc seksuāliem pārdzīvojumiem. Reizēm es sajūsminos par visu kas ir vīrietisks, es sajūsminos pate par sevi un pat uznāca tāda vēlēšanās iet un saukt Arturu - lai dara ar mani ko grib. Lūk tāda es esmu! Un jo vairāk Jekaups parāda savu lauvas spēku un dabu, jo vairāk viņš man patīk; jo caur visu to, viņš var būt vismaigākais, ja tikai viņš paskatās acīs, apliek rokas ap pleciem un atliec galvu un noskūpsta, - nu, tad ir beigas - deg miesa un prāts.
Arturs tāds nav, viņš prasa tūlīt visu un tas izsauc kaut kādu pretēju sajūtu. Viņš neprot iepriekš sakarsēt kā Jekaups, un tāpēc, es viņu esmu varējusi noraidīt. Bet man patīk kad viņš tumšās drēbēs uzģērbies, ar portfeli padusē iet pa ielu. Viņš iet stingri un laka kurpes kājās. Man patīk vīrietim smalkas laka kurpes. Vīrietim laka kurpes piedod maigumu, smalku gaumi, pazīt sievietes nožēlojamo psihi, prast pret to akurāti un nevainojami izturēties - jo smalkas kurpes dod smalkus ceļus un smalki ceļi, smalkas domas. Bet vaj Arturs tos ceļus iet un tās domas domā? Ai nē, viņš nepavisam neprot domāt, neprot izturēties pret sievieti - dvēseli. Viņš tik prot izģērbt to no burstitēm un tad ar mīkstu roku, mīksti paijāt pieejamo. Nē, tādās lietās viņš nav valdzinoš! Bet tomēr, es nodrebu viņu uzskatot. Kas tas ir?