AtšifrējaKristīne LFK

Bimbaros te Biļļa.

Isis jekfar rom, denas goli les Bimbaros, isis leske romni Biļļa. Lodenas jone nadur jek bāre filačinatir, ano vej. Jek dīves gija Biļļa piro khēra te javdža khēre ke peskīro phorom na tik sig sir vāvir molensa. Bimbaros isis vašo dova hoļame so joi najavdža signidir khēre te vašo dova jov nazakedija kašta vaše jāg, ni paņing vašo keraiben. Biļļa pomangja Bimbaros mezadolel jov kašta te joi kokari gija palo paņing. Bimbaros lija tever lipindža po dembas nadūr

*

Bimbars un Bille.

Bij' vienu reizi dzīvojis viens čigāns vārdā Bimbars, viņam sieva vārdā Bille. Mājoja viņi mežā netāļu no vienas muižas, kuŗa bija liela un slavena. Vienu dienu Bille izgaja pamangot un atgriezās pie sava veča netik (sig) ātri ka parasti. (Bimbaros isis) Bimbars par to bij sadusmojies uz vecās Billes un aiz dusmam viņš nesalasija kuramā (materiala) priekš uguns kura un ūdeni nebij atnesis priekš ēst vārišanas. Bille palūdza Bimbaru, lai sadabūtu malku un viņa pate aizgāja pēc ūdens. Bimbars paņemis cirvi, uzkāpis uz

AtšifrējaSanita Reinsone
AtšifrējumsBimbaros te Biļļa.