AtšifrējaKristīne LFK
Atšifrējums

vai tu isanas aizpašinatut te moži strahandijam so navimurdžol tiri jāg. Čhebi lipiren so angledīr bersenge romenge našmijinis murdžol jāg, jāg murdžol, značini do mānušeske, koneskīrī jāg čhebi šnikinil. Bimbaros phāres hadija opre pesko šēro, te jasva pherde jakha rakirla lake: mīri milo Biļļice, žaļ mange vaš tuke so tuke jāla jačes jedžeņake, mange čhebi mērav. Biļļa meija strahatir šunindoi dasaij lava, joi dijapes caplam truju Bimbaroske, te lija žaļņes rovel rakhindopes sobi nakērel butir tuga Bimbaroske. Togi Bimbaros rakirla Biļļake ne šun so

*

ne vārdu, Bille saprata, ka ar Bimbaru nu nav vis kārtībā, jo Bimbars viņas ļoti mīlēja ka ari uz katru vārdu viņš Billeij aitbildeja [atbildēja] pareizi un katru reiz. Bille piegāja pie sava mīlotā Bimbara, cieši viņu apkampusi glaudija viņu un žēli glaudoši viņam jautāja: kas tev uz sirds? Bimbars lēni galvu pacēlis, ar asaram pilnam acīm, uz viņas skatīdamies viņš lēni sacija; "man mīļa Billite tevis ir ļoti žēl ka tev tagad būs japaliek vienai pašai un jarupejas par it visu, man tagad ir jamirst." Bille to dzirdedāma tādus vārdus, gandrīz sabruka, viņa skrēja un cieši jo cieši