AtšifrējumsDžadžos phenela peskīre romņake,
? teic savai sievai,
dakīre čha saji isi džindli sāre svetoske.
mātes meitu, kuŗa ir zināma visa pasaule.
Ne me Tumenge rakirava, so romni
bet es Jums saku ka sieva
Labots2016-02-03 15:45:04
Atšifrējums? teic savai sievai, vaidzes [vajadzēs] dot zināt čigāniem, par to. saaicināja ? čigānu vecajus un teic viņiem: mīlie cilvēki, lūdzu Jūs dariet Jums pašiem to labu dodiet visur ziņu ka vajāga čigānu meiču priekš mana dēla un viņai vajāga būt tādai kāds ir mans dēls lai viņi no diviem būtu viens un viņu bērni lai būtu tādi paši kādi viņi paši ir, un ja Jums ir zinama tāda, tad lūdzu Jūs darat man zināmu. Pēc šīs sarunas visi saskatijas un ne viens, ne vārda neiedrošinājas runāt bet ? saprata ka visiem viņiem ir zinama bet neiedrošinajas teikt tad ? uzcelas augšā un runā, zinu mani brāļi ko Jūs gribat man teikt, to nabaga atraitnes mātes meitu, kuŗa ir zināma visa pasaule. bet es Jums saku ka sieva
Labots2016-02-03 15:43:57
AtšifrējumsDžadžos phenela peskīre romņake, Čhebi das džinen romenge, vaš dava. Zakherdža džadžos romengīre phuredīren, te phenela lenge: "mil mānuša", mangas Tumen kēren tumenge. kokorenge do mištipen, den sāral znač so čhebi romane čha, vaše mīre čhāveske te lake čhebi jāl dasajake sav isi mīro čhāvo sobi jone dujendir jān jek, te lengīre čhāve sobi jān dasai pat saij jone kokore isi, te ja Tumenge isi džinibnaskīri togi dasaja, mangas Tumen keren mange džindlo. Pošli da rakirben sāre radikhlepen te ni kon, ni lav našmijandija rakirel ne džadžos halija so sarenge lenge isi džinli ne našmijinena phenen togi džadžos ušča opre te rakirla, džinav mīre pšala so Tume kamena mange phenen, do bogoskīre pšilva dakīre čha saji isi džindli sāre svetoske. Ne me Tumenge rakirava, so romni