Atšifrējumsleskīri romni, te phenela leske: dikta
viņa sieva, un teic viņam: skaties
man miļinesa te me tut naku-
mani mīli un es tevi nema-
tedīr miļinova sir tu man, te
zāk mīlu ka tu mani,
Labots2016-02-03 15:48:57
Atšifrējumsviņa sieva, un teic viņam: skaties es sodien pieradišu ka šie (?) atkritumi nav vērti manam dēlam un ta ? sieva pavēleja aizjūkt [aizjūgt] zilo. ? dēls pamanija ko māte
grib darīt. Gāja pie viņas, un lūdza viņas: mana mīļa memiņ [māmiņ] teic man droši ko tu gribi darīt es tev palīdzešu tu zini ka es varu daudz ko izdarīt, to ko citi cilvēki negrib ticēt, māte .. nokāra galvu padomajusī un teica mans dēls! tu zini ka es tevi mīlu ka savas acis, un es miršu ja tiko [tikko] es dabūšu dzirdēt ka tev iet slikti. Viņas dēls tulīn atbildeja: Mana mīļa memiņ [māmiņ] zinu ka tu mani mīli un es tevi nemazāk mīlu ka tu mani,
Labots2016-02-03 15:46:39
Atšifrējumsleskīri romni, te phenela leske: dikta me da dīves dosikavava so da lazarji, zliņi nāni godna mīre čhāveske te jake pat me dosikava mīre čhāveske dokokoro. Džadžoskīrī romni čhudža zaden sivones. Džadžoskīro čhāvo halija so daij leskīri kamela kerel. Gija ke joi, te mangela la: mīri milo dajori phen mange šmales  so tu kamesa keres me tuke pomožinava, tu džines so me vašti būt so vikerav, dova so vār mānuša nakamena kanden, daij leskīri nomukša šēro pomišlidža te phenela mo čhāvo! tu džines so me tut miļinava sir mīre jakha, te me merava ja feņu me dolav šunav so tuke džala hindes. Čhāvo lakīro zaras otphendža: Mīri milo dajori, džinav so tu man miļinesa te me tut nakutedīr miļinova sir tu man, te