KolekcijaNeretas vidusskolas vākums
Atšifrēja IlzeStrele
Labots 2017-04-03 14:13:26
Atšifrējums vām un prasa: "Vai jūsu mācītājs bija spalvains?" - "Nē!" - "Šitas spalvains!" Kaš tālāk piekaš pie ragiem. "Vai jūsu mācītājam bija divi ragi?" - "Mūsu mācītājam nebija ragu." - "Šitam ir divi ragi." Piekaš pie kājām. "Vai jūsu mācītājam bija četras kājas?" - "Nē mūsu mācītājam bija divas kājas." - "Šitam ir četras kājas." Nu viesi redz, ka te nieki vien ir un aizgājuši atpakaļ, bet brāļi dzīvo zaļas dienas, ja tikai vēl ir nauda palikusi.
Teikusi Erna Jankūns. 24 gadu

Ticējumi jaungadā.

280

Jaunā gada naktī pirms pulksten divpadsmitiem jaunām meitām, kas grib zināt kurš būs viņas īstais dzīves biedrs/ tāpat arī vīriešiem/ ir jādara tā: Jāsagriež balts papīrs četrkantīgos gabaliņos un jāuzraksta uz tā puišu vārda un uzvārda pirmie burti, lai zinātu kas kurš ir. Tad visi papīriņi jāaplīmē bļodas iekšpusē visi vienādā augstumā. Tad bļodā