Atšifrējumsdža jake rozboiņiki kerde.
Atamanos džadžokirja čukārune čha nadomardžasis jake sig te naphandžasis ko kašt po visāben ne strahandija kokoro rosboiņikendir vašo dova so isis būt lendir pašle ke phu zamarde ratfale. Pošļi dova atamanos rozboiņikesa nāšle ano veš. Domarde džadžoske isis vār pšal džadžos te i leske isis pisharji, Jov bičadža jeke pisharis palo love ko gādžo konestir javdžapes love vaše bikindle greske. Pisharis lijapes te gija kaj isis bičado džadžostir. Javdžapes pishariske te džal pašil peskīre (hulaske) raskīre pšaleskīri džadžoskīri karčma, nabūt podufindoi pisharis zagija ane karčma, gija maškir karčmakīri stedeļa zakardža jāg te tačola ne agīl

laupītāju vadonis nebija tajās nodomās nācis un meitu uzskatīdāmi nebūtu tik atri to darijis un var būt ka ari pats būtu cietis līdz bet neuzdrošinājās baidīdāmies no pašiem laupītājiem ka ari to dēl kuri gulēja pie zemes asiņaiņi ievainoti. Pēc tam laupītāji aizbēga mežā. Čigānu nokautam džadžum bija brālis ari džadžos tam ari bija dinarji un pisharji. Šis džadžos aizsūtija savu pishari pēc naudas kas viņam nācās pa pārdoto zirgu. Pisharis aizgāja bet ceļu bij jatur gar sava kunga, džadža krogu. Garam ejot viņš iedomājās ieiet viņu stedelī un tur sakurt uguni. Ka domājis ta ari padarija. Iegāja stedēlī un tur sakura brašu uguni, bet pēc