121 turpin.

Paramiša. Dūridīrčhindli.
Pošļi do lava džadžos pendžo peskīre dinarjenge te pisharjenge me len džadžoskīrjo šukarune čha nin khetane. Pisharis lidžija te sikadža kaj garuvelapes mūle džadžoskīro mištipen. Džadžos sāro jake lača sir pisharis leske phendža,. Mištipen isi sāro zalīno te lidžīno khēre. Džadžos sāro džinškirdo drom abčhordža peskīre žalņa jasvensa vaše pšaleske, jo niso nakamja ano svetos butir sir peskīre pšales. Kedi jandle khēre domarde džadžos sāre leskīre šaimasa, togi džadžos pšerš napšerš mukša ano mohiļki kēren grobos; hor džinškirdo te buhlo sāro vikerdo bāre barensa do začhudža andze, mule džadžos peskīre mulone pšales leskīre šaimasa. Džadžos jake kerdža sir pšal leskīro phendža

Pasaka. Turpinājums.
Pēc tad džadžos sacija saviem pisharjiem un dinarjiem lai ņem ari līdz skaisto džadža meitu. Pisharis aizveda un parādija kur glabājās miruša džadža bagātība, džadžos to redzedams un ta atrasdams ka pishāris viņam bija stāstījis, nosista džadža bagatība tika visa savakta un aizvesta pie brāļa mājām. Džadžos visu garu ceļu raudāja un slacināja ar savam želām asaram, viņš neka vairak nevēlējas ka savu mīļoto brāli. Kad nu nosistais džadžos ar savu saimi bija parvesti tad brālis lika kapsētē izmūrēt no akmeņiem vienu lielu līķa kambari un kad tas bija izgatavots tad nosisto džadži ar viņa nosisto saimi salika tur iekša. Džadžus ta darija ka viņa brālis viņam bija licis