Labots2016-12-17 19:55:03
Atšifrējumste miļinena te kerna tuke lačo būt fenu vaštuvena. Pošļi da lava džadžos lija tiknori sare lovensa, saunakansa te sāre kučipnansa saresa sir isis mukhli mūle džadžoskīre vastendir jake niso načhaladne te otdīne pishariske, te jake pat otdīne pishariske mūle džadžoskīri karčma te sāre leskīre hensten, phu te veš leskīro.
Pošļi do zalīben sāro do barvalipen pisharis plija ke džadžoskīre pīre oblija sare dui vastensa te porikirdža džadžos sāre džestir vaš leskīro lačo dži so jov kerdža sāro dova so džadžoskīro pšal leske phendža. Togi džadžos phendža pisharīske tu porikir sāre džestir Davleske te mang Davles vaš mīre pšaleske so jov tut jake iedikša, tu nabis-

tev labu darīs cik varēdami un tevi mīlēs. Pēc tad džadžos paņēma lāde kura glabājās bagātā miruša džadža, nauda zelts un visi dārgumi ta ka viņi bija atstāti no džadža rokām un to nodeva savam bijušam (džadžum) pishārim nika neaiztikdāmi, ta ari nodeva pishārim mirūšā džadža lepnos zirgus un visu piederumu kas džadžum piederēja. Pēc lielās bagātības saņemšanas pisharis krita džadžum pie kājam un apkampa tās ar abam rokām un no sirds pateicās džadžum par viņa labo sirdi ka viņš visu to darija ka mirūšais džadžus bija paziņojis. Tad džadžus viņam sacija pateicies visupirms Dievam un lūdz Dievu par manu brāli ka viņš tevi tā bija izredzējis tu neaizmirsti lūgt par viņu Dievu