1219-Krisjanu-pamatskola-0028

Vietu nosaukumi.
Apšu kalns. Zaķu sala. Cuku sala. Zirnu sala. Ķēves pīss. Liepu sala. Amerikas pļava. Rozlovu mežš. Taurinīku pūrs [purvs]. Orovas pūrs [purvs]. Sīļu sala. Laivas pīss. Vēršu ezers. Vardes ezers. Skaistie silini. Gaiļa kalns. Salaveča pīss. Ugulovas pūrs [purvs]. Klajais pīss. Talkas kalns. Cilokšna pūrs [purvs]. Kara kapi. Akmendruvu līcs [līcis]. Bišu līcs [līcis]. Kumeļa līcs [līcis]. Abeles līcs [līcis]. Utales līcs [līcis]. Saimes. līcs [līcis]. Stada pūrs [purvs]. Tabaka [Tabakas] kalns. Smilšu kalns. Lāču kalns. Zvanu kalns Pūstažu perma [ferma]. Dubrova perma [ferma]. Greivu mežs. Pikstulnīcas pļavas. Sadrenīcas pļavas.
KolekcijaKrišjāņu pamatskolas vākums