KolekcijaBuramo vārdu krājums
Atšifrēja LigaB
Atšifrējums

Mūsu Kungam Kristum to Ērkšu [ērkšķu] kroni 15 Ērgšu [ērkšķu] zariem pinuši un viņam, līdz smadzenem spieduši ta pēc ir viņiem ik gadus tai 15 pavasaras [pavasara] mēneša dienā 15 vātis uz viņu galvu kuras asinis izmet no rīta līdz vakaram. 9 Cilts Asser tas kas tam Kungam Kristum to Pliķi sitis par to ir tai cilti [ciltij] ta laba roka par plaukstu īsaka ka kreisa. 10. Cilts Navtalus ir savus bērnus viena Cūkustalli ietaisijuši un Jezu garam vezdami ir vaicajuši kas tur iekšā viņš atbildeja, Jūsu bērni tad sacijuši tie Jūdi tas ne ir tiesa tie ir Cūkas bērni bus viņiem cūkām palikt tad lai viņi tad lai par cūkam paliek un tad ir tie bērni par cūkam palikuši ta pēc ir šai ciltij 4 Zobi ausis un smaka ka cūkām 11. Cilts Jazep ir tās naglas kaluši ar kurām tas Kungs Kristus pie krusta sists apakš viņiem ir viena sieva ar vārdu Bradik ta padoma devusi tās Naglas trulas